Vi venter på en tilladelse til at mødes i Klubben!

Fanø Jazzklub orienterer

Kære Jazz og Blues venner. Når forholdene tillader det, ses vi igen i 2021!!
Vi glæder os!
Under normale omstændigheder afholdes vores generalforsamling altid i januar måned med spisning inden og musik og dans efter. Det kan vi ikke som situationen ser ud nu. Vi udsætter. Ifølge vores vedtægter, der kan ses på hjemmesiden, har vi mulighed for at udskyde generalforsamlingen indtil maj, men forhåbentligt bedrer forholdene sig, så vi kan mødes inden da. Vi giver besked via mails og i Ugebladet samt på hjemmesiden.

Hvis vi ikke allerede har din mail, opfordrer vi dig/ jer til at skrive til Jazzklubben.fanoe@gmail.com, så er du sikker på at blive orienteret.

Vi har ikke mulighed for at udsende et program lige nu, da ingen ved, hvornår vi igen må afholde koncerter. Dog har vi aftaler med River Blues og Jazzband, der er klar med skøn underholdning, og glæder sig til at gense Fanø og vores hyggelige klub. P. S Swingband står også på spring med forrygende underholdning og det samme gør flere bluesbands, herunder ’Big Creek Slim’ alias Mark Rune ifølge med Peter Nande mfl.

Kryds følgende datoer af: 19 februar, 19 marts, 17 september, 22 oktober og 19 november. Så melder vi tilbage, så snart det er muligt at afholde en herlig, hyggelig og helt igennem dejlig aften i jeres selskab igen.

En rigtig glædelig jul og de bedste ønsker for det nye år.