Program 2019

18. januar 2019 Seven Up - Happy Jazz

Fredag d. 18. januar 2019 Generalforsamling og Seven Up - Happy Jazz

Musikerne i Seven Up - Jazzband er kendte som happy jazz eksperter, der med energi og spilleglæde, boltrer sig i traditionelle jazzstandarder og evergreens, krydret med swingmusik i flotte arrangementer.

Takket være et over 30-årigt samarbejde i Fredericia Big Band og erfaringer fra forskellige jazz- danse - og underholdningsorkestre og grupper, har de en utrolig bred musikalsk baggrund.

Dinérmusik, street parades, kirkekoncerter, les lanciers, receptioner, rejsegilder privat- og firmafester, o.m.a. specialopgaver, er derfor et naturligt arbejdsområde for Seven Up - Jazzband

Den alsidige besætning, med klarinet, saxofon, basun og tuba, banjo og guitar, kontrabas og trommer, gør Seven Up - Jazzband til et spændende bekendtskab

Hør dem her

Kenn Lending i Fanø Jazzklub

Fredag d. 15. februar 2019 Kenn Lending

Kenn Lending – guitar & vokal - The King of Blues

Født 8 februar 1955 i København. Begyndte at spille guitar i 1963 inspireret af storebroderen Stig og tidens populæreste guitarist Jørgen Ingmann. Som inspiratorer blev broderen og Grand Prix vinderen hurtigt skiftet ud med T-Bone Walker, BB King og Buddy Guy, samt afro-amerikanske musikere i det hele taget.

Kenn Lending har spillet sin dejlige musik hos os i Strien på Fanø mange gange. Vi glæder os meget til han kommer igen.

Hør hans musik

Fredag d. 15. marts: Nicolas Kock med Natalia Flores

Nicolas Kock - Skulle vi ikke bare kalde ham og hans mange dejlige musikere, som han selv lærer op og rejser med for vores Husorkester. I hvert fald har Nicolas mange gange hjulpet os og fået Strien til at gynge. 

Det bliver et spændende gensyn med bandet, der med stor succes optrådte på Fanø i sommeren 2018. Suveræn og professionel jazzmusik der også krydres med andre musikretninger. En aften hvor du vil opleve at der er unge kræfter på vej indenfor jazzmusikken.

Glæd jer til at høre dem igen!

Bemærk: linket nedenfor fører ikke til musik med den sammensætning bandet har hos os. det har vi ikke kunnet finde link til.

Hør Nicolas' musik her

 

Fredag d. 12. april: Morten Østerlund Trio + Gæst: Jonas Due

Trioen udgøres af 3 unge mænd, alle bosat i København, hvor de spiller jazz og anden god musik på livet løs. Denne aften tager de turen til Fanø Jazzklub, for igen at spille glade toner på øen. Trioens eventyr på Fanø startede nemlig allerede i det tidlige forår 2018 på en frostklar eftermiddag. Bandet spillede til fødselsdag i Nordby, og nu er de tilbage. 

Bandet vil denne  aften give nyt liv til de gode gamle jazzstandarter. I den forbindelse har bandet inviteret en god ven, trompetisten Jonas Due, med. Jonas har udover en skøn klang på sit instrument, også en fantastisk sans for den gode melodi og for at finde gamle numre frem, der ikke bliver spillet så tit. Dette, I kombination med trioens legesyge tilgang til musikken, hvor jazzen blandes med træk fra alle mulige andre musikalske hjørner, skaber et energisk og spændende lydbillede, med melodien i hovedsædet. En ting er helt sikker: Det skal nok blive rigtig, rigtig festligt! 

4. oktober: Henning Munk og Plumperne

Fredag d. 4. oktober: Henning Munk og Plumperne

Henning Munk og Plumperne

Vi vil give eksempler på vores brede og udogmatiske musiklinje. Intet er umuligt med Henning Munk Plum ved styrepinden – såvel i smult vand som i frådende monsterbølger bugserer vores musik dig gennem jazzens historie i århundreder.

Hør deres musik her

Fredag d. 8. november: The Funky Butts

The Funky Butts er kærlighed til New Orleans Rhythm & Blues

Inspireret af bl.a. Dr. John, Professor Longhair, Fats Domino, Ray Charles, Jerry Lee Lewis og Sp-Just-Frost kaster trioen sig ud i stilarter fra rock’n’rollens fødeby, såsom secondline, junkie-blues og funky-butt.

 

Ambitionen er at ramme en ligefrem og autentisk sound, som leder tankerne hen på nattelivet i New Orleans’ gader, hvor der altid findes en undskyldning for at holde en fest, spise jambalaya og danse til fødderne falder af.

 

Trioen blev født i 1999, og lysten til gøre nætterne svedig og dele en forkærlighed for N.O. Rhythm & Blues med en masse glade mennesker er større end nogensinde.